Imatge Carregant
1.0 (2024.02.08 10:21h)
Volver

Accessibilitat

La Seu Electrònica de l'Autoritat Portuària de Balears ha estat dissenyada amb l'objectiu que totes les persones puguin navegar pels seus continguts sense trobar dificultats en l'accés.

La política d'accessibilitat aplicada per l'Autoritat Portuària de Balears està alineada amb les exigències del Reial Decret 1494/2007, de 12 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament sobre les condicions bàsiques per a l'accés de les persones amb discapacitat a les tecnologies, productes i serveis relacionats amb la societat de la informació i mitjans de comunicació social i d'acord amb lel que preveu el Reial Decret 1112/2018, de 7 de setembre. sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils de el sector públic.

Les pàgines d'aquesta seu compleixen la marca AA segons la Norma UNE 139803:2012 i les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 2.0 del (WCAG 2.0) per la Iniciativa d'Accessibilitat Web (WAI) del World Wide Web Consortium (W3C). Tots els requisits del Nivell A i del Nivell AA han estat comprovats i corregits mitjançant una anàlisi semiautomàtica de l'accessibilitat a través de diferents eines.

Aquest portal està optimitzat per als navegadors Internet Explorer 9, Chrome 8, Firefox 2, Safari 3, Opera 10, iOS 3, Android 2.2 o versions superiors d’aquests.

Per a la correcta visualització del portal gràfic és necessari poder executar Javascript

Certs documents en format pdf poden presentar problemes d'accessibilitat. L'Autoritat Portuària de Balears es compromet a proporcionar qualsevol d'aquests documents en format accessible a qui ho sol·liciti.

Si trobau algun tipus de dificultat d'accessibilitat o usabilitat en la vostra visita a la Seu Electrònica de l'Autoritat Portuària de Balears o voleu fer-nos algun suggeriment sobre això, podeu contactar amb l'Autoritat Portuària de Balears. La vostra experiència personal pot contribuir de forma important en la progressiva millora del Portal. En l'apartat “Contacte”, al qual podeu accedir des del peu de pàgina, trobareu totes les dades de contacte.

Periòdicament es faran públics els resultats del Servei de Diagnòstic en línia de l'Observatorio de Accesibilidad Web que es vagin duent a terme per garantir un òptim compliment del nivell AA per a la web https://seu.portsdebalears.gob.es d'acord a la norma UNE-EN 301-549:2019

Informe d'Accessibilitat: Puntuació mitjana 8.45.

Data última revisió: 23 de gener de 2023.