Imatge Carregant
1.0 (2024.02.08 10:21h)
Volver

Instància genèrica

Permet presentar una sol·licitud si no existeix un tràmit electrònic específic.

AVÍS IMPORTANT: Si la sol·licitud que es vol presentar disposa d'un tràmit específic és obligatori utilitzar-lo, i NO utilitzi l'instància genèrica.

L'article 66.6 de la Llei 30/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que quan l'Administració, en un procediment concret, estableix expressament models específics de presentació de sol·licituds, aquestes seran d'ús obligatori per part dels interessats.

Si existint un tràmit específic, presenta una sol·licitud a través de l'instància genèrica, la seva sol·licitud es tindrà com a NO presentada y se li requerirà per la seva subsanació, en base a lo disposat a l'article 68.1 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Se considerarà com a data de presentació de la sol·licitud aquella en que s'hagi realitzat la subsanació.

Si en un termini de 10 dies, no subsana el tràmit, aquest es considerarà com a desistit en la seva petició, prèvia resolució en els termes que preveu l'article 21 de la citada Llei.


Si vol realitzar qualque sol·licitud, abans revisi els següents catàlegs de procediments per veure si s'adaptan al que vol sol·licitar:

Domini públic Ocupacions del domini públic: concessions, locals, terrasses, filmacions,... Catàleg Domini Públic
Gestió d'amarraments Sol·licitud de lloc d'amarratge, renovació, canvi, llista d'espera, accés a rampes, pagament de taxa T0... Catàleg Gestió d'amarraments
Sancions Pagament telemàtic de multes i sancions i al·legació de sancions Catàleg Sancions
Serveis comercials Alta de treballs pel servei comercial de manteniment i reparació d'embarcacions i vaixells Catàleg Serveis Comercials
Si no ha trobat el procediment que cerca, revisi el nostre catàleg de procediments: Catàleg de Procediments

Recordi que només s'ha d'emprar l'instància genèrica si la sol·licitud que es vol presentar NO disposa d'un tràmit específic. En cas contrari la sol·licitud no es contarà com a presentada i es sol·licitarà subsanació amb la consegüent pèrdua de dies en el termini de presentació de la sol·licitud.

Si no existeix un tràmit específic per la sol·licitud que vol presentar, pot emprar la:
Instància genèrica Accedir al tràmit d'Instància genèrica