Imatge Carregant
1.0 (2024.02.08 10:21h)
Volver

Oficina de Coordinació d'Activitats Empresarials (OCAE)

Punt d'atenció a totes les empreses afectades per la Coordinació d'Activitats Empresarials (CAE).

L'OCAE representa el centre neuràlgic per a emprendre la coordinació de totes les activitats que es realitzen en la zona de servei de l'APB; un punt d'atenció a totes les empreses afectades per la pretesa Coordinació d'Activitats Empresarials (CAE).

L'OCAE realitza el seguiment permanent del compliment per part de les empreses afectades pel Pla de Coordinació de l'APB i de les seves obligacions en matèria de PRL, coordinant quantes activitats es derivin de les obligacions de l'APB en l'aplicació del Reial decret 171/2004, de 30 de gener, pel qual es desenvolupa l'article de la Llei 31/1995, de 8 de novembre, de Prevenció de Riscos Laborals, en matèria de coordinació d'activitats empresarials i del Reial decret legislatiu 2/2011, de 5 de Setembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de Ports.

Serveis que ofereix l'OCAE:

  • Revisió i gestió documental per a verificar el compliment normatiu en matèria de CAE.
  • Assessorament tant a l'APB com als usuaris de les instal·lacions portuàries en matèria de CAE.
  • Visites de control i verificació de seguretat i salut.
  • Gestió i organització de reunions i comissions de CAE de l'APB.
  • Informació diària als usuaris de les instal·lacions portuàries dels treballs i riscos concurrents en la zona de servei del port.
  • Establir mesures per a eliminar, reduir i controlar els riscos anteriorment esmentats.Informar de les mesures d'emergència i evacuació a aplicar en les instal·lacions portuàries.

Procediments de l'OCAE:

Què és CaeWeb:

CaeWeb és un programari creat a mida per a les necessitats de l'APB. És l'eina de treball de l'OCAE i un gestor de comunicació per a l'homologació d'empreses i per a la petició d'activitats amb la corresponent assiganció de número de conformitat d'accés.

Mitjançant aquest programari les empreses reben informació diària dels riscos projectats a tercers dels ports de l'APB.

CaeWeb està connectat al gestor de control d'accessos de l'APB, transferint en temps real de tota la informació de les empreses i de les peticions d'activitats.

Aquest programari es pot configurar amb diferents nivells d'usuaris en virtut dels seus permisos (tècnics en PRL, policia portuària, serveis portuaris peticionaris d'activitats,…).

Enllaç CaeWeb: caeweb.portsdebalears.com

Dades de contacte de l'OCAE:

OCAE (Oficina de Coordinació d'Activitats Empresarials)
Carretera Dic de l'Oest. Edifici Arranque 1er Esq. 07015 Palma
971727234
actividades@coordiacionportuaria.es
Horari Atenció Oficina 9-14h Dl-Dv